Home

Chalet dicht bij het meer
omgeving porlezza
Meer van Lugano

Welkom bij chalet in Lugano, heerlijk op vakantie aan het meer van Lugano

Aan het meer van lugano, hebben wij op Camping International twee mooie chalets te huur.De chalets zijn voor 5 personen ingericht. De chalets zijn van alle gemakken voorzien. Het meer van Lugano ligt tussen het Comomeer en het Lago Maggiore in. Het meer watert via de tresa af op het Lago Maggiore. Het diepste punt, 288 meter, ligt iets voorbij gandria in het Italiaanse deel van het meer.

De chalets

Het geheel is smaakvol en compleet ingericht met onder andere twee complete slaapkamers een luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en een grote veranda.

De omgeving

In het noorden van Italië, net over de grens van Zwitserland ligt het meer van Lugano. Aan het meer van Lugano hebben wij op het International Sport Camping  twee chalets op een van de mooiste plaatsen van de camping die nog geen 10 meter van het strand staat.

De camping

Camping International is van alle gemakken voorzien.

Een zwembad voor jong en oud met een kleine glijbaan in het kinderbad en twee hoge glijbanen in het diepe zwembad. Een haven voor uw boot of jetski, als u hier gebruik van wil maken moet u wel vooraf een plek in de haven reserveren. Een campingwinkel waar u tickets voor draadloos internet kunt verkrijgen, een restaurant met een goede kwaliteit en service. Een afhaalpizzeria, en natuurlijk het strand aan het meer van Lugano zelf.